Instant önbizalom a smink csodálatos erejével – egyéni sminkoktatás Pacsuta Ágival

Keltél már fel úgy valaha, mikor a tükörbe néztél azt gondoltad, hogy itt már csak a csoda segíthet?

Próbáltad már követni a sminkes videók tanácsait, de a végeredmény valahogy mégsem volt az igazi?

Vagy elhagyta már a szádat az alábbi mondatok egyike is?

  • gondot okoz a megfelelő alapozó kiválasztása, mert “mindegyik túl világos vagy túl sötét”
  • egyetlen korrektor sem képes eltüntetni a szemed alatti karikákat
  • “nem állnak jól a rúzsok”
  • sosem sikerül a szemhéjadon a színek eldolgozása, mert inkább hasonlítasz egy pandamacihoz a végén
  • nem tudod eldönteni hideg vagy meleg színtípusba tartozol (Egyáltalán mi az, hogy hideg vagy meleg színtípus?!)

Ha bármelyik is igaz Rád, nagyon szívesen segítek Neked, hogy eligazodj a sminktermékek és technikák varázslatos világában.  A smink egy olyan fantasztikus eszköz, amit ha megtanulsz jól alkalmazni, instant önbizalmat ad és a mindennapokat is sokkal könnyedebben veheted. Nagyon bosszantó tud lenni, ha épp randid lenne, vagy egy fontos tárgyalásod és pont a homlokod közepén éktelenkedik egy hatalmas pattanás? (És ugye, hogy ilyenkor kevésbé vagy magabiztos?) Vagy csak épp egy olyan életszakaszodban vagy, hogy az alvást még csak hírből sem ismered, akkor az egyik új legjobb barátod a korrektor lesz.

Három különböző egyéni sminkoktatás csomagot alkottam meg, hogy mindenki megtalálja számára a legmegfelelőbbet. Az elméleti rész megegyezik, hiszen mindig mindent az alapoktól veszünk át. Először egy kis beszélgetéssel kezdjük az oktatást, hogy megtudjam milyen az életviteled, ezáltal tudjak Neked technikákat és sminkeket javasolni. Nem minden munkakörben/élethelyzetben megengedett a teljes smink, viszont egy natúr sminkkel, néhány termékkel is hatalmas változásokat érhetünk el.

Rendkívül fontosnak tartom a helyes bőrápolást, hiszen a szép és természetes smink a szép bőrnél kezdődik. Bőrápolási tanácsokkal is el foglak látni, de azt fontos tudnod, hogy ha komoly bőrproblémád van, akkor sminkelés előtt mindenképp keress fel egy kozmetikust vagy bőrgyógyászt, aki helyrehozza.

Egy kis személyre szabott színtanácsadásban is részed lesz, megtanítalak majd hogyan tudod ezentúl kiválasztani az alapozód, pirosítód, rúzsod, stb. színét, mely harmonizál Veled. Közösen átnézzük a neszesszered, hogy mit, mire és hogyan érdemes használnod. Az ecseteket se felejtsd otthon, a megfelelő ecsetekkel nagyon meg tudod könnyíteni a sminkelés menetét. Természetesen a nálam fellelhető összes sminktermékből is szemezgetni fogunk az oktatás során és én is teszek majd javaslatokat mit és hol érdemes beszerezned. Majd a csomagodnak megfelelően következik a gyakorlati rész, ahol az arcod egyik felén megmutatom a technikákat, Neked pedig a másik felén kell majd megismételned. Így megfelelően tudnak rögzülni a mozdulatok és kellő gyakorlással saját magad profi sminkesévé válhatsz.

NAPPALI SMINK

Ebben a csomagomban olyan technikákat mutatok Neked, amivel instant módon frissítheted és üdítheted a megjelenésed. BB krém vagy alapozó használata, szem alatti karikák vagy bőrhibák korrigálása, frissítő pirosítás/ bronzosítás, rúzsok és szájfények használata, szemöldök formázás. Szempilla spirálozási technikák, melyek nyitják a tekintetet. A szemhéj árnyalásnál két-három színt is összesatírozunk, hogy még inkább frissítsük a tekintetet és még ragyogóbb lehessen a szemszíned. Ha a tusvonalat szeretnéd elsajátítani, annak a trükkjére is megtanítalak. A highlighterek használatát is átvesszük, hogyan tudod nappalra (napfényben) használni, anélkül, hogy a Holdról is látnának.

Ezt a csomagomat Neked ajánlom, ha a reggelente nem szeretnél órákat eltölteni a tükör előtt, 5-10-15 perc alatt instant módon szeretnéd frissíteni megjelenésed. A megtanult technikákat szabadon variálhatod, így akár minden reggel más arcot “festhetsz” magadnak. 😉

Időtartama: 3,5 – 4 óra
Foglalható időpontok: hétköznap délelőttönként
Ára: 25.000 Ft (2 fő részvételével 20.000 Ft/fő)
Ajándékkártya elérhető.

NAPPALI ÉS ALKALMI SMINK

A reggeli és nappali smink technikákkal kezdünk ebben a csomagomban, majd megmutatom számodra hogyan tudsz egész nap tartós, vízálló és elegáns alkalmi sminket elkészíteni. Megismertetlek a primerek használatával, kicsit bevezetlek az arc árnyékolásába is (kontúrozás), illetve a pigment porokat is kipróbáljuk.

Ezt a csomagomat Neked ajánlom, ha már eddig is szeretted magadat sminkelni, de valahogy sosem sikerült a füstös smink, a kontúrozást nem tudod szépen eldolgozni, vagy ha a sminkek pár óra alatt lefolynak az arcodról. Kellő gyakorlással egy elegáns alkalmi sminket 30 – 40 perc alatt fogsz tudni elkészíteni majd magadnak.

Időtartama: 4,5 – 5 óra
Foglalható időpontok: hétköznap délelőttönként
Ára: 40.000 Ft (2 fő részvételével 32.000 Ft/fő)
Ajándékkártya elérhető.

Az egyéni sminkoktatásaimon ajándékba adok egy nyomtatott jegyzetet is, amit bármikor elő tudsz majd venni, ha elakadnál valahol a gyakorlásban. Sok hasznos információt gyűjtöttem össze benne Neked a bőrápolással, eszközhasználattal, higiéniával és a sminkelés menetével kapcsolatban is.

GYAKORLÓ ÓRÁK

Természetesen van arra is lehetőséged, hogy tovább tanulj. Ha először csak a nappali sminken vettél részt, de idővel úgy megszeretted a sminkelést, hogy szeretnél tovább fejlődni, akkor várlak szeretettel egy következő alkalomra. Ilyenkor kicsit máshogy alakul az oktatás menete, először végig nézem, ahogy elkészíted a sminkedet, az esetleges hiányosságokat újra megmutatom és ezután megtanítok Neked újabb technikákat, sminkeket.

Időtartama: 3 óra
Foglalható időpontok: hétköznap délelőttönként
Ára: 20.000 Ft

Bízom benne, hogy hamarosan találkozunk és megmutathatom Neked is, hogy kevés sminkkel, természetesen milyen ragyogóvá és üdévé tudod varázsolni a tekinteted, az arcod és az egész megjelenésed. ? Ha kérdésed van, keress bizalommal.

Részletek

Szerző

pacsutaagi

Közzététel

Címkék

, , , , , ,

További bejegyzések

Megosztás