Esküvői smink vintage hangulatban – Alice és Márk esküvője

Az idei esküvőszezon talán egyik legmelegebb augusztusi napjára esett Alice és Márk Nagy Napja. A készülődésnek és az esküvőnek is a csemői Tamás Tanya adott otthont, mely tökéletes választás egy vintage hangulatú esküvőhöz.

Alice már tavaly megkeresett, és hamar időpontot egyeztettünk esküvői próbasminkre. A próba alkalmával átbeszéltük az esküvő stílusát, színeit, illetve Alice kívánságait is az esküvői divatsminkkel kapcsolatban. Ennek megfelelően egy szem hangsúlyos, klasszikusabb füstös technikájú sminket vegyítettem a mai modern árnyékolás technikájú, highlighter-es sminkkel. Színeiben pedig Alice színtípusához és az esküvő színeihez igazodva bronzos, barackos, pezsgős árnyalatokat alkalmaztam.

Az esküvő napján különös figyelmet fordítottam az arc felfrissítésére és mattítására. Hogy üdébbnek tűnjön a tekintet, elengedhetetlen a szemkörnyék hidratálása (pl. hialuronsavas hűsítő zselés párna). Ha kipirosodásra hajlamos a szemünk, nyugodtan használjunk szemcseppet (pl. Iridina Due – kizárólag alkalmanként!). Nagy melegben sem hanyagolhatjuk el a bőrápolást. Ilyenkor az arcpermeteket vagy a hidratáló zseléket ajánlom, melyek  gyorsan beszívódnak a bőrbe, így nem fog lefolyni a sminkünk. Annak érdekében, hogy a sminkünk még tartósabb legyen, használjunk mattító sminkalapokat (pl. Mac – Matte, Inglot – Mattifying), transzparens púdert (pl. Ben Nye – Neutral Set) és sminkfixálót (pl. Mac – Fix+). A mattításból Márk, a vőlegény sem maradhatott ki. Ő is kapott egy kis láthatatlan sminket. 😉

A menyasszony sminkjén kívül a koszorúslányok és örömanyák elegáns, de természetes alkalmi sminkjét is elkészítettem, természetesen sírás álló termékekkel.

Esküvői fotós: Bellon photo + film
Esküvői divatsminkes: Pacsuta Ági
Esküvői fodrász: Jancsi Adrienn

Sok boldogságot kívánok!

Részletek

További bejegyzések

Megosztás