Rólam

2010-ben ismerkedtem meg a sminkelés varázslatos világával, mikor még a BME építész karának padjait koptattam. Hamar jött a felismerés, hogy számomra ez az a kreatív szakma, amivel igazán szeretnék foglalkozni a mindennapokban.

2015-ben a BKF design- és művészetelmélet karán végeztem design- és művészetelemzőként. Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy diplomám témájaként a 18 – 20. század eleji sminktörténeti korszakot dolgoztam fel.

Sminkesként, számomra rendkívül fontos a sminktörténet, mivel úgy vélem, a mai trendeket nem igazán érthetjük meg a múlt divatjainak ismerete nélkül.

Az elmúlt években számos dokumentumfilmben kamatoztathattam sminktörténeti kutatásaimat, mely filmek közül nem egy rangos hazai és külföldi díjakat is elnyert.

A dokumentumfilmeken kívül reklámokban, sorozatokban, klipekben, illetve portré- és tesztfotózásokon, reklámkampány fotózásokon is sminkelek. Ezekből egy kis ízelítőt a portfóliómban találsz.

Szívügyemnek tartom az egyéni sminkoktatásaimat is, ahol vendégeim a sminkeken keresztül nyílnak meg és nő meg az önbizalmuk.

Menyasszonyaim esküvői divatsminkjét személyiségüket szem előtt tartva a természetesség jegyében, de a trendeknek megfelelően készítem el.

Ha szeretnél bepillantani a kulisszák mögé, olvasd a blogomat és kövess Facebook-on és Instagram-on!